Σημαντική συμμετοχή στις ενέργειες διαβούλευσης του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πάρνωνα Α.Ε. για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 στη Λακωνία

shade.gif

Με σημαντική προσέλευση ξεκίνησαν οι ενέργειες διαβούλευσης της ΟΤΔ Πάρνωνα, στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER Ανατολικής Πελοποννήσου για την νέα Προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α μετά από εικοσιπέντε (25) έτη επιτυχημένης διαδρομής στην Ανατολική Πελοπόννησο συνεχίζει στην επιτάχυνση της Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω της διεκδίκησης υλοποίησης μιας ακόμα στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤοΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027.

Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λακωνίας τη Δευτέρα 17/10/2022 διεξήχθη στο Γύθειο η πρώτη ενημερωτική δημόσια εκδήλωση – διαβούλευση, όπου στελέχη και συνεργάτες της Πάρνωνας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. παρουσίασαν τους στόχους και τις κατευθύνσεις του νέου τοπικού προγράμματος.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα τεχνικά θέματα που αφορούν στα αιτήματα πληρωμής των δικαιούχων και οι διαδικαστικές απαιτήσεις των προγραμμάτων CLLD/LEADER και LEADER Αλιείας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Γιάννης Παναρίτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λακωνίας, ενώ παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Αγροτικών Συνεταιρισμών, επιχειρηματίες και παραγωγοί της περιοχής, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Κρητικός και η Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας, κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκαν ερωτήσεις – απαντήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων σχετικά με τη Διαβούλευση για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι επενδυτές, δημοσίου, συλλογικού και ιδιωτικού χαρακτήρα, μπορούν να συμμετέχουν και στην διαβούλευση ηλεκτρονικά, εκδηλώνοντας το επενδυτικό τους ενδιαφέρον στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Eκδήλωση επενδυτικού ενδιαφέροντος

shade.gifshade.gif

|