Δελτίο Τύπου ESTIA: Επιτυχής συνέχιση της δράσης δημιουργικής απασχόλησης «Εκμάθηση Σκάκι» ωφελούμενων εφήβων, που φιλοξενούνται στο Πρόγραμμα ESTIA Τρίπολης

shade.gif

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη ανταπόκριση ωφελούμενων εφήβων ηλικίας 13 έως 18 ετών, που φιλοξενούνται στο Πρόγραμμα ESTIA Τρίπολης, συνεχίζεται η δράση δημιουργικής απασχόλησης «Εκμάθηση Σκάκι» στα εντευκτήρια του Σκακιστικού Συλλόγου Τρίπολης ( ΣΣΤ Αθλητικό Σωματείο).

Τα συμμετέχοντα έφηβα κορίτσια και αγόρια που σε κάθε μάθημα αυξάνεται ο αριθμός τους, διδάχθηκαν από τον προπονητή του Συλλόγου, κ. Γιάννη Κουτουζώφ, πέραν των στοιχειωδών κανόνων του παιχνιδιού, ότι το σκάκι διαθέτει ποικίλες παραλλαγές, με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες έφηβοι να αντιμετωπίζουν το επιτραπέζιο παιχνίδι ως μία μεγάλη και διασκεδαστική πνευματική πρόκληση, ωθούμενοι να εξερευνήσουν τον έξυπνο κόσμο του πνευματικού αθλήματος.

Οι συμμετέχοντες έφηβοι, οι οποίοι ευχαρίστησαν για την δυνατότητα που τους παρέχεται, μέσω του Σκακιστικού Συλλόγου Τρίπολης, να καταστούν μελλοντικοί ικανοί σκακιστές, αξιοποίησαν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αναπτύσσοντας την κριτική τους σκέψη, τις γνώσεις τους και τις δεξιότητες τους, ενώ παράλληλα φανερά ενθουσιασμένοι εξέφρασαν έντονα την επιθυμία να αυξηθούν οι μέρες υλοποίησης της δράσης. Για τον λόγο αυτό, η δράση από εδώ και στο εξής θα υλοποιείται δύο φορές την εβδομάδα.

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α ευχαριστεί για μία ακόμα φορά το Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης για την άψογη συνεργασία και την πραγματοποίηση της δράσης.

Για να δείτε ή να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου σε pdf μορφή, πατήστε εδώ.

|