Κοινή δράση Δήμου Τρίπολης και Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε Α.Ο.Τ.Α. δωρεάς ειδών κλινοσκεπασμάτων στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης «η Ευαγγελίστρια

shade.gif

Σήμερα, ημέρα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 στο γραφείο του Διοικητή του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης «H Ευαγγελίστρια» πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της δωρεάς κλινοσκεπασμάτων που παραδόθηκε στο Νοσοκομείο μετά από συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε  Α.Ο.Τ.Α.

Με την υπογραφή του πρακτικού παράδοσης – παραλαβής που πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κου Αθανάσιου Τζανή, του Δήμαρχου Τρίπολης κου. Κώστα Τζιούμη και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Πάρνωνας Α.Ε .Α.Ο.Τ.Α. κου Μαρίνη Μπερέτσου ολοκληρώθηκε και η τυπική διαδικασία της δωρεάς που αφορούσε :

  • 240 σετ λευκά είδη (2 σεντόνια μονά, 1 μαξιλαροθήκη, 1 πετσέτα σώματος,  1 πετσέτα προσώπου),
  • 65 μαξιλάρια,
  • 100 κουβέρτες

Ο Δήμος Τρίπολης  διαχρονικά μέσω της λειτουργίας των κοινωνικών του υπηρεσιών, σε αγαστή συνεργασία με την Πάρνωνας Α.Ε .Α.Ο.Τ.Α. έχει υλοποιήσει και υλοποιεί και σήμερα κοινωνικά προγράμματα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η προσφορά αυτή του ειδικού εξοπλισμού αποτελεί μια ελάχιστη αναγνώριση για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που παρέχει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο όλα αυτά τα χρόνια- όχι μόνο στους πολίτες της Αρκαδίας αλλά και όλης της Πελοποννήσου.

 

Για να δείτε ή να κατεβάσετε το δελτίο τύπου σε pdf μορφή, πατήστε εδώ.

 

 

 

|