Δράση παράδοσης σχολικού και υγειονομικού υλικού στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης

shade.gif

Την Τετάρτη 03 Αυγούστου 2022, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Προγράμματος ESTIA Τρίπολης με το Δήμο Τρίπολης, υλοποιήθηκε δράση παράδοσης σχολικού και υγειονομικού υλικού στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης.

Μέλη του προσωπικού του Προγράμματος ESTIA επισκέφτηκαν την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης, όπου και παρέδωσαν σχολικές τσάντες για μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, κασετίνες, μολύβια, στυλό, όπως και βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα. Στην δράση παρέστησαν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης, κα Σώτηρα Φωτεινή και κα Τυροβολά Κατερίνα, οι οποίες παρέλαβαν το σχολικό και υγειονομικό υλικό.

Η ως άνω πρωτοβουλία του Προγράμματος ESTIA Τρίπολης, αποτελεί μία προσπάθεια έμπρακτης αλληλεγγύης, αγάπης, προσφοράς και ευαισθητοποίησης, όπως και μία δράση συμβολής στην αντιμετώπιση των κοινωνικών δυσκολιών που επικρατούν στις μέρες μας. Επιπλέον, η δράση αποσκοπεί στην προετοιμασία όλων των παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά.

Με δεδομένο ότι το Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ολοκληρώνεται σταδιακά θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις παράδοσης υλικού, το οποίο δεν θα διατεθεί για  τις ανάγκες του Προγράμματος, αλλά θα  παραχωρηθεί μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης, για την άψογη συνεργασία και την διανομή των παραδοθέντων υλικών σε οικογένειες συμπολιτών μας, οι οποίες χρήζουν αρωγής και στήριξης.

Για να δείτε ή να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου σε pdf μορφή, πατήστε εδώ.

|