Ένας χρόνος Αναπτυξιακός Οργανισμός Πάρνωνας Α.Ε.

shade.gif

Η Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε., διοργανώνει στις 2-3 Ιουλίου 2021 στην Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου, ένα χρόνο μετά την μετατροπή της σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Πελοποννήσου, διήμερο για την πορεία του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER και τις δημόσιες συμβάσεις μέσα στο νέο θεσμικό περιβάλλον.

Εισηγητές προερχόμενοι από ένα ευρύ φάσμα φορέων του κράτους, της αυτοδιοίκησης, από την Βουλή των Ελλήνων, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το Ελεγκτικό Συνέδριο, Διαχειριστικές Αρχές κεντρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος την ΜΟΔ Α.Ε., Διευθυντικά στελέχη ΟΤΑ της Ανατολικής Πελοποννήσου και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. με εξειδικευμένο σώμα συμμετεχόντων, στελέχη Δήμων από τις Διευθύνσεις Προγραμματισμού και τις Τεχνικές Υπηρεσίες, θα συζητήσουν για ένα διήμερο, θέματα σχεδιασμού, προγραμματισμού και υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων και έργων στην Πελοπόννησο.

Τις εργασίες του διημέρου θα ανοίξει ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. και Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κος Χαράλαμπος Λυσίκατος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κα Αννα Καλογεροπούλου και ο Βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας κος Γεώργιος Αμανατίδης .

Την εκδήλωση μπορεί να την παρακολουθήσει ελεύθερα κάποιος μέσω του καναλιού της Αναπτυξιακής Πάρνωνα στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCiciDA-ToUkdZofhUwsYrig) ή στον εταιρικό της λογαριασμό στο Facebook (https://www.facebook.com/parnonas)

 

Για να δείτε ή να κατεβάστε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου, πατήστε εδώ.

 

Για να δείτε ή να κατεβάστε το Ενημερωτικό Υλικό του Σεμιναρίου, πατήστε εδώ.

|