Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην ΠΕ Κορινθίας σχετικά με τον αλιευτικό τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

shade.gif

Την Κυριακή 6/6 ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις στην ΠΕ Κορινθίας, στο πλαίσιο της Kαμπάνιας που διενεργεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της αλιευτικής κοινότητας και των εμπλεκόμενων φορέων σχετικά με τον αλιευτικό τουρισμό.

Οι εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στο Barrio Nuevo Arte Café στο Κιάτο στις 5/6 και στο Εστιατόριο Ρουβεράκι στο Ξυλόκαστρο στις 6/6.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις ενώ τον συντονισμό είχε  η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Άννα Καλογεροπούλου.

Η βασική εισήγηση που αναπτύχθηκε στις εκδηλώσεις αφορούσε την «Ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα» από τον κ. Γεώργιο Λουρδή, Συνιδρυτή-Συνεργάτη του Fishing Trips.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Π.Ε. Αργολίδας & Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαρίλαος Βυτινιώτης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Υπεύθυνη για θέματα εκπαίδευσης κα Αθηνά Κόρκα-Κώνστα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων κ. Βασίλειος Αλεξόπουλος, ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Κιάτου κ. Παρασκευάς Κορωναίος, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης  κ. Βλάσης Τσιώτος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Περιοχής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κα Βίβιαν Πάτκου καθώς και αλιείς των περιοχών.

Η Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ολοκληρώνεται με τον επόμενο κύκλο εκδηλώσεων στην ΠΕ Μεσσηνίας, ως εξής: 13/6 στην Μεθώνη, 15/6 στην Κορώνη, 16/6 στον Άγιο Νικόλαο και 18/6 στην Κυπαρισσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου (τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr ) και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα (τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr ), ώρες επικοινωνίας 8:00 – 15:00.

Τμήμα Προβολής και Συνεργασιών

Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α.

 

Για να δείτε ή να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης σε pdf μορφή, πατήστε εδώ.

 

|