Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφοράς για την προμήθεια και τοποθέτηση επίπλου μπάνιου σε μισθωμένο διαμέρισμα στην πόλη της Τρίπολης, στο πλαίσιο του Έργου «ESTIA II: Rental Accommodation scheme for asylum seekers in Tripoli (ESTIA II: Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο στην Τρίπολη)», της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με τη χρηματοδότηση της DG HOME

shade.gif

Η Πάρνωνας Α.Ε. έχει ανάγκη να προβεί στην προμήθεια και τοποθέτηση επίπλου μπάνιου σε μισθωμένο διαμέρισμα στην πόλη της Τρίπολης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ESTIA II: Rental Accommodation scheme for asylum seekers in Tripoli (ESTIA II: Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο στην Τρίπολη)», της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με τη χρηματοδότηση της DG HOME. Γι’ αυτό το λόγο, καλεί οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία επίπλων, να υποβάλει οικονομική προσφορά.

Αναλυτικά, οι προσφορές που θα κατατεθούν θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

1. Προμήθεια επίπλου μπάνιου με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Μελαμίνη
  • Χρώμα: Λευκό

αποτελούμενο από τα παρακάτω είδη με ελάχιστες προδιαγραφές:

Σετ ντουλάπι βάσεως
Διαστάσεις : 18χιλ. 72x100x56cm
Τεμάχια: 1

Πόρτες direct
Διαστάσεις : 72x50cm
Τεμάχια: 2

Πόμολο: Να διαθέτει

Πόρτες direct
Διαστάσεις : 96x30cm
Τεμάχια: 1
Πόμολο: Να διαθέτει

Ποδιά αλουμινίου
Διαστάσεις : 10 εκ.
Τεμάχια: 4

Πλαίσιο με καθρέπτη
Διαστάσεις : 93x74cm
Τεμάχια: 1

Σετ κρεμαστό ντουλάπι
Διαστάσεις : 96x23x20cm
Τεμάχια: 1

Νιπτήρας πορσελάνης
Διαστάσεις : 100x46cm
Τεμάχια: 1

2. Στη τιμή θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το κόστος για την αντικατάσταση των παραπάνω ειδών για το έπιπλο μπάνιου.

Οι ενδιαφερόμενοι που ικανοποιούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να υποβάλλουν οικονομική προσφορά έως την Τετάρτη 18/11/2020 και ώρα 16:00, ως εξής:

  • Στα γραφεία του Παραρτήματος της Πάρνωνας Α.Ε., στη Διεύθυνση Αλ. Σούτσου 2Α, Τ.Κ. 22132, Τρίπολη Αρκαδίας, καθημερινά και ώρες 08:00 – 16:00 μ.μ.
  • Ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση: Παράρτημα Πάρνωνας Α.Ε., Αλ. Σούτσου 2Α, Τ.Κ. 22132, Τρίπολη Αρκαδίας.
  • Με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στις διευθύνσεις amanitara@parnonas.gr και dlagou@parnonas-estia.gr στις οποίες επισυνάπτεται (υπογεγραμμένο) το αρχείο της οικονομικής προσφοράς, ψηφιακά σαρωμένο (σε μορφή pdf ή jpg).

Ισχύς Προσφοράς:

Για ένα (1) μήνα από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών. Στις προσφορές που θα κατατεθούν θα πρέπει να αναγράφεται ο χρόνος ισχύς τους.

Διαδικασία Ανάθεσης:

Απευθείας Ανάθεση με κριτήριο επιλογής την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, υπό τον όρο ότι πληρούνται οι απαιτήσεις, όπως περιγράφονται παραπάνω.

Ανώτατο ποσό προσφοράς:

Ανώτατο ποσό της προσφοράς για το σύνολο των ειδών, ορίζεται το ποσό των 750,00€ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%.

Όσες προσφορές υποβληθούν ταχυδρομικά, θα θεωρηθούν εμπρόθεσμες μόνο αν παραληφθούν και πρωτοκολληθούν μέχρι την ως άνω ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής τους. Προσφορές που παραδίδονται στην εταιρεία μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και απορρίπτονται αυτοδίκαια.

Πληροφορίες:

Πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση θα παρέχονται από την κα Αγγελική Μανιταρά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ. 27570 22807-8 και στο email: amanitara@parnonas.gr.

Για την Πάρνωνας Α.Ε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος
Μαρίνης Μπερέτσος
Δασολόγος/ Περιβαλλοντολόγος ΑΠΘ

 

Για να δείτε ή να κατεβάστε το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης σε pdf μορφή, πατήστε εδώ.

|