Δελτίο Τύπου: «Μαζικά covid – test έκανε ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Πάρνωνας A.E. για τους φιλοξενούμενους Πρόσφυγες στην Τρίπολη»

shade.gif

Με αίσθημα ευθύνης η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α σε συνεργασία με κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τον Δήμο Τρίπολης, διενήργησε σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2020, ελέγχους γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid test) για ανίχνευση του ιού SARS-CoV2 στην προσφυγική κοινότητα της Τρίπολης.

Υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ και αφού τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας που προβλέπονται, στο χώρο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης, διενεργήθηκαν πάνω από 250 γρήγορα τεστ ανίχνευσης COVID-19, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν  όλα  αρνητικά.

Στόχος των ελέγχων αυτών ήταν να εξεταστεί η προσφυγική κοινότητα που κατοικεί στην πόλη της Τρίπολης. Με αυτόν τον τρόπο θελήσαμε ως Εταιρεία να συμβάλουμε έμπρακτα στη μείωση της διασποράς του ιού και στην προστασία της τοπικής κοινωνίας και τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ  και ιδιαίτερα τον κο Θεοχάρη Αναγνωστάκο επόπτη ιατρό του ΚΟΜΥ Αρκαδίας, καθώς χωρίς την καθοδήγηση του δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η δράση.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του κινητού κλιμάκιου του ΕΟΔΥ για την εξαιρετική συνεργασία τους, που με υπομονή και επαγγελματισμό λαμβάνοντάς όλα τα μέτρα προστασίας διεξήγαγαν πάνω από 250 ελέγχους σε μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα όπως αυτή των προσφύγων στην πόλη της Τρίπολης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης και τον Δήμο Τρίπολης για  την υποστήριξη τους και  για την παραχώρηση της ισόγειας  αίθουσας του ΚΑΠΗ ως χώρο φιλοξενίας.

 

Για να δείτε ή να κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε pdf μορφή, πατήστε εδώ.

|