Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων για σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) Ιδιωτικού Δικαίου

shade.gif

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ που εδρεύει στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, ύστερα από το υπ’ αριθ. 18/12-06-2020 πρακτικό συνεδρίασης του Δ.Σ.

ανακοινώνει

ότι προτίθεται να καταρτίσει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) για το διάστημα διάρκειας του έργου Τεχνική Υποστήριξη του έργου Βιοκλιματική Αναβάθμιση Ξενία Σπάρτης και μετατροπή σε κέντρο Πολιτιστικών και Διοικητικών Δραστηριοτήτων» και ειδικότερα από την υπογραφή της σύμβασης για μήνες με δυνατότητα παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, ήτοι 31-2-2023.

Η Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) αφορά σε:

  • Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού Π.Ε.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα Γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Σπάρτης, στην Σπάρτη Λακωνίας, καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες έργου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Κεντρικά Γραφεία της Αναπτυξιακής Πάρνωνα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300 μέχρι τη Δευτέρα 06/07/2020 και ώρα 16:00 με την επισήμανση «Να μην ανοιχθεί από την ταχυδρομική υπηρεσία ή τη γραμματεία».

Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) για την Τεχνική Υποστήριξη του έργου Βιοκλιματική Αναβάθμιση Ξενία Σπάρτης και μετατροπή σε κέντρο Πολιτιστικών και Διοικητικών Δραστηριοτήτων» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα.
Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπεύθυνοι για τη διανομή της Προκήρυξης και την παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είναι η κα Άννα Κορδονούρη και ο κος Χρήστος Γεωργίτσης στα τηλέφωνα 2757022807- 2757022808.

Το υλικό της Προκήρυξης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ: www.parnonas.gr, απ’ όπου μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει από Επιτροπή Αξιολόγησης και η λήψη της τελικής απόφασης θα γίνει από τα αρμόδια όργανα της ΟΤΔ Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

Λεωνίδιο, 16/06/2020
Για την Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Α.Ε.ΟΤΑ
O Γενικός Διευθυντής

Μαρίνης Μπερέτσος

 

|