Συνάντηση εργασίας με θέμα «Εισαγωγή τεχνικών για την παραγωγή νέων βελτιωμένων ελαιοκομικών προϊόντων (επιτραπέζια ελιά)»

shade.gif

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα σε συνεργασία με το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων Περεφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής σας προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας με θέμα «Εισαγωγή τεχνικών για την παραγωγή νέων βελτιωμένων ελαιοκομικών προϊόντων (επιτραπέζια ελιά)», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/01/2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο εστιατόριο του κου. Δημητρίου Μιχαλούτσου «Τ΄αγνάντι», στο Γεράκι Λακωνίας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Προπαρασκευαστικής Φάσης του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας «Συνεργασία για την παραγωγή νέων προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα», υπομέτρο 19.3 του τοπικού προγράμματος CLLD /LEADER του Μέτρου 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Σκοπός της συνάντησης είναι η προετοιμασία κατάρτισης γευσιγνωστών και δημιουργίας ομάδας οργανοληπτικής αξιολόγησης για τον έλεγχο των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των καλλιεργούμενων ποικιλιών της επιτραπέζιας ελιάς, σύμφωνα με τη μέθοδο του Διεθνούς Ελαιοκομικού Συμβουλίου (COI/OT/MO No1/Rev.2 – 2011 ‘Sensory analysis of table olives’).

Δείτε το πρόγραμμα της συνάντηση εργασίας, εδώ

|