Eκδήλωση παρουσίασης του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD (LEADER) 2014-2020 της Ανατολικής Πελοποννήσου

shade.gif

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην πρώτη ενημερωτική εκδήλωση, που αφορά την παρουσίαση του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD (LEADER) 2014-2020 της Ανατολικής Πελοποννήσου με τίτλο «Ανατολική Πελοπόννησος. Απόθεμα Βιόσφαιρας & Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», την Κυριακή 09/07/2017 και ώρα 11.00, στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Νότιας Κυνουρίας (Λεωνίδιο). Θα  παρουσιαστούν οι στόχοι, τα μέτρα και οι δράσεις/ υποδράσεις δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα, τα ποσοστά ενίσχυσης και οι ανώτεροι προϋπολογισμοί επενδυτικών σχεδίων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  κ. Ιωάννης Τσιρώνης.4

Παράλληλα, τις μέρες αυτές υλοποιείται και το Φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου, με θέμα: «Loving Μελιτζάzz». Το φεστιβάλ Μελιτζάzz Λεωνιδίου, είναι ένα από τα πιο νόστιμα, πιο μουσικά και πιο χορευτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα που διοργανώνεται στο Λεωνίδιο Αρκαδίας 5 – 9 Ιουλίου, για 12η συνεχή χρονιά! Είναι μια πολύχρωμη, πολυεθνική συνεύρεση πολιτισμών, στην πρωτεύουσα της Τσακωνιάς. Προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και chef μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των τόπων τους, συνεισφέροντας στη γιορτή με μουσική, χορό, πολιτισμό και γεύσεις.

Φέτος, εκτός των μουσικών συναυλιών, του Cine-Μελιτζάzz, των πολιτιστικών δρώμενων και των παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, θα φιλοξενηθούν οι εκθέσεις του Νέστωρ Λ. Βαρβέρη και Vincent Van Gogh, ενώ θα γίνει η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας των D. Kobiela και H. Welchman, «Loving Vincent» (η πρώτη πλήρως ζωγραφιστή ταινία).

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ Μελιτζάzz, μπορείτε να δείτε εδώ

Με εκτίμηση

Ο Προέδρος της ΕΔΠ CLLD/LEADER

Σπυρίδων Φλώρος

|