Ρεσιτάλ βιολιού στη Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου

shade.gif

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2017» το έργο της Φάμπρικας Πολιτισμού Λεωνιδίου συμμετέχει, λόγω συγχρηματοδότησης στο ΕΤΠΑ και συγκεκριμένα στο Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013, στα φετινά Open Days.

Στόχος της καμπάνιας είναι η διάδοση των αποτελεσμάτων των συγχρηματοδοτούμενων έργων, η ανάδειξη της συνδρομής της ΕΕ και η ενθάρρυνση του κοινού να γνωρίσει τα έργα αυτά.

Κατόπιν των παραπάνω, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, στα πλαίσια των ανοιξιάτικων πολιτιστικών του εκδηλώσεων, θα φιλοξενήσει στον Πολυχώρο της Φάμπρικας Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, την δεκάχρονη διεθνώς βραβευμένη Βρετανή βιολίστρια Leia Zhu, σε ένα ρεσιτάλ βιολιού με συνοδεία πιάνου. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:00 ωστόσο ο Πολυχώρος της Φάμπρικας Πολιτισμού θα είναι ανοικτός στους επισκέπτες από τις 18:00 έως τις 21:00.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους λάτρεις της μουσικής -και όχι μόνο- να απολαύσουν ένα μοναδικό ρεσιτάλ από την ταλαντούχα καλλιτέχνη που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως παιδί θαύμα!

Πληροφορίες για το έργο και την εκδήλωση θα βρείτε εδώ.

|