Μαγικά Χριστούγεννα στην Τρίπολη με νότες και παραμύθια

shade.gif

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη παράσταση απόλαυσαν το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου οι θεατές που βρέθηκαν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε τη μουσική πανδαισία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τις μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες τις οποίες αφηγήθηκε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αλλά και τις γιορτινές μελωδίες του κόσμου από την εξαιρετική Χορωδία Τρίπολης. Και τα δύο σύνολα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πελοποννήσου. Ένα έργο που υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και φορέας υλοποίησής του είναι η «Αναπτυξιακή Πάρνωνα».

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με αφηγητή των παραμυθιών τον Χριστόφορο Ζαραλίκο και μαέστρο τον Νίκο Χαλιάσα καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους που γέμισαν το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Το μελωδικό ταξίδι συμπλήρωσε και η Χορωδία Τρίπολης όπου και τραγούδησε τα Ουκρανικά κάλαντα, Ουαλικά κάλαντα καθώς και αναγεννησιακά Ισπανικά κάλαντα.

Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εμπνευστής του έργου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Βόσνος και Σπύρος Βρέντας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

|