Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων σύναψης Σύμβασης Ανάθεσης Έργου (Σ.Α.Ε.) για έναν (1) ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικό

shade.gif

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ ανακοινώνει ότι προτίθεται να καταρτίσει σύμβασης ανάθεσης έργου για ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών της Αναπτυξιακής Πάρνωνα. Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ, που εδρεύει στο Λεωνίδιο του Νομού Αρκαδίας, με αντικείμενο τη στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας στο πλαίσιο υλοποίησης έργων / μελετών/ υπηρεσιών συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους, συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μηνών. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) και τα αντίστοιχα πρόσθετα προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Γ):

Πίνακας Α: Επιλογές Απασχόλησης

  • Τόπος εκτέλεσης: Έδρα της Εταιρείας και όπου αλλού απαιτείται από τη φύση των έργων και προγραμμάτων που υλοποιεί
  • Ειδικότητα: ΠΕ Αρχιτέκτονας Μηχανικός
  • Διάρκεια σύμβασης:  Για 12 μήνες και έως την κάλυψη του ανώτατου ποσού που ορίζεται από το νόμο για τη σύναψη συμβάσεων εκτέλεσης έργων
  • Αριθμός ατόμων: 1

Πίνακας Β: Απαιτούμενα Προσόντα

  1. Πτυχίο ή δίπλωμα Αρχιτέκτονα Μηχανικού ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  2. Άδεια άσκησης επαγγέλματος Μηχανικού αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών.
  3. Γνώση χειρισμού Η/Υ τεχνικών πακέτων Η/Υ.
  4. Εμπειρία πέντε (5) τουλάχιστον ετών στο αντικείμενο της ειδικότητας.

Πίνακας Γ: Επιθυμητά Προσόντα

  1. Εμπειρία στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών δημοσίων έργων ή ειδικών αρχιτεκτονικών μελετών ή στην επίβλεψη δημοσίων έργων.
  2. Εμπειρία σε θέση ευθύνης σε αντικείμενα οργάνωσης και διοίκησης.
  3. Εμπειρία και γνώσεις των διαδικασιών λειτουργίας στη δημόσια διοίκηση.
  4. Εμπειρία στα αντικείμενα των συμβάσεων μελετών δημοσίων έργων, στην ανάθεση και την εκτέλεση δημοσίων έργων.
  5. Εμπειρία στο σχεδιασμό οργάνωση και παραγωγή δημοσίων έργων.
  6. Εμπειρία στην υποστήριξη δημοσίων φορέων στο συντονισμό, προγραμματισμό και παρακολούθηση έργων που χρηματοδοτούνται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους.
  7. Γνώση Ξένης γλώσσας.
  8. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφές ή όχι με την ειδικότητα αντικείμενο.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στην Ανακοίνωση για σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου έχουν τα φυσικά πρόσωπα τα οποία :
α) Δεν έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
β) Έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία ή έχουν νόμιμα απαλλαγεί απ’ αυτήν (για τους άνδρες υποψήφιους).
γ) Δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα σε οποιαδήποτε ποινή.
δ) Δεν έχουν καταδικαστεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην Υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, απιστία περί την Υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση ή έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
ε) Δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε.
στ) Είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή ομογενείς.
ζ) Έχουν τα τυπικά προσόντα που αντιστοιχούν στην ειδικότητα για την οποία εκδηλώνουν ενδιαφέρον.
η) Δεν διώκονται και δεν έχουν καταδικαστεί για πλημμέλημα από δόλο, για το οποίο προβλέπεται ποινή φυλάκισης άνω του έτους ή έχει καταλογισθεί ποινή άνω των έξι μηνών.
θ) Αποδέχονται τους όρους της παρούσας Ανακοίνωσης με δήλωσή τους στην αίτηση υποψηφιότητας.
ι) Έχουν υποβάλλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας και εντός της καταληκτικής ημερομηνίας.

Υποβολή Συμμετοχής 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της Αναπτυξιακής Πάρνωνα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, μέχρι την 16/11/2018 και ώρα 16:00.

Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Ανακοίνωση για τη σύναψη Σύμβασης Ανάθεσης Έργου για τη στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα.
Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από την διαδικασία αξιολόγησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, εδώ

|