Εργαστήριο για την Επιχειρηματικότητα στο Λεωνίδιο

shade.gif
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής 30ης Οκτωβρίου το Εργαστήριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανταγωνιστικότητα, που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Πάρνωνα σε συνεργασία με την Εταιρεία Athens Technology Center (ATC), στο κτίριο της Φάμπρικας Πολιτισμού, στο Λεωνίδιο.
Κεντρικός ομιλητής του Εργαστηρίου ήταν ο κ. Χρήστος Στάικος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Enterprise Greece”, που αποτελεί τον αρμόδιο εθνικό Φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών.

Στη συνέχεια μίλησαν οι κ. Γεώργιος Τσιμπίδης, Οινοποιός. Πρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος Επιμελητηρίου Λακωνίας, κα Μαρία Ματθαίου, ATC, Διευθύντρια Επιχειρησιακής Μονάδας Λύσεων Ανθρωπίνου Κεφαλαίου, Διεύθυνση Έργων Δημοσίου Τομέα «Φάμπρικα καινοτομίας», κος Αντώνης Γραβάνης, Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών “Enterpise Greece” και ο κ. Walter Vissers, Βιοχημικός Μηχανικός.

Το Εργαστήριο παρακολούθησαν o Δήμαρχος Ν. Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας κ. Παναγιώτης Μαντάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μπακούρης, ο Προϊστάμενος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Κοσμάς Σιδηρόπουλος, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.Τάσος Παπαζαχαρίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κ. Σπύρος Φλώρος, o Εντεταλμένος Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κ. Βασίλης Σαλάκος, ο τέως Δήμαρχος Λεωνιδίου κ. Δημήτριος Τσιγκούνης, και επιχειρηματίες από την Αρκαδία και τη Λακωνία.

Η διοργάνωση του Εργαστηρίου εντάσεται στο πλαίσιο του έργου «Εργαλεία Εκπαίδευσης» της Πράξης «Κέντρο Προβολής της Αγροτικής Ιστορίας και των Δρόμων της Θάλασσας στην Ανατολική Πελοπόννησο» – Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου, η οποία εντάσσεται στον Άξονα 3 του Ε.Π «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013, με συγχρηματοδότηση του ΕΤΠΑ.

Ακολουθούν εικόνες και βίντεο από το Εργαστήριο:



Πηγή: leonidion.gr

|